SALGSBETINGELSER
NEDENSTÅENDE VILKÅR OG BETINGELSER GÆLDER FOR ALLE LEVERANCER FRA CREME FRAICHE APS, HOLSTEBROVEJ 1-3, 7490 AULUM, TIL KUNDER, DER BESTILLER VARER PÅ WWW.CREMEFRAICHE.DK
 1. KONTRAKTSINDGÅELSE
CREME FRAICHE FORBEHOLDER SIG RET TIL ÆNDRING AF PRISER, DER MÅTTE VÆRE FEJLAGTIGT ANGIVET PÅ CREME FRAICHE ONLINE SHOP. EN ENDELIG OG BINDENDE AFTALE MELLEM DIG OG CREME FRAICHE FORELIGGER, NÅR DIN ORDRE ER BLEVET BEKRÆFTET AF CREME FRAICHE. CREME FRAICHE SENDER EN ORDREBEKRÆFTELSE TIL DIG VIA E-MAIL, NÅR ORDREN ER BLEVET ACCEPTERET OG PAKKET. KVITTERINGEN FOR ORDREN, SOM MODTAGES UMIDDELBART EFTER INDSENDELSE AF ORDREN, UDGØR IKKE EN ORDREBEKRÆFTELSE. DU KAN UDELUKKENDE KØBE PRODUKTER PÅ CREME FRAICHE ONLINE SHOP SOM PRIVAT FORBRUGER, DVS. IKKE SOM ERHVERVSKUNDE.
 1. PRISER OG BETALING
ALLE PRISER OPLYSES INKLUSIVE MOMS OG ANDRE AFGIFTER. DEN GÆLDENDE PRIS ER DEN, DER ER OPLYST PÅ CREME FRAICHE ONLINE SHOP FOR DEN PÅGÆLDENDE VARE PÅ DATOEN FOR ORDREAFGIVELSEN.
VED BESTILLING AF VARER PÅ CREME FRAICHE ER DER FRAGTFRI LEVERING, TIL EN VALGFRI GLS PAKKESHOP, I HELE DANMARK VED KØB AF VARER FOR MIN. DKK 499,00. BESTILLINGER UNDER DKK 499,00 TILLÆGGES ET FORSENDELSESGEBYR PÅ DKK 39,-. LEVERING TIL PRIVAT ADRESSE TILLÆGGES ET FORSENDELSESGEBYR PÅ DKK 49,-
CREME FRAICHE LEVERER PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT TIL DANMARK (MED UNDTAGELSE AF GRØNLAND OG FÆRØERNE) OG SVERIGE. VARER DER SKAL TIL SVERIGE SKAL BESTILLES VIA DEN SVENSKE HJEMMESIDE.
HAR DU KØBT ET GAVEKORT VIL DETTE VÆRE GYLDIGT I ET ÅR FRA KØBSDATOEN. 
 1. LEVERING:
CREME FRAICHE FORBEHOLDER SIG RET TIL AT UDELUKKE PERSONER FRA AT KØBE VIA CREME FRAICHE ONLINE SHOP. CREME FRAICHE ER DERUDOVER IKKE FORPLIGTET TIL AT LEVERE VARER, DER ER UDSOLGT FRA LAGER.
CREME FRAICHE ACCEPTERER OG AFSENDER UNDER NORMALE OMSTÆNDIGHEDER ORDRER INDENFOR 2 HVERDAGE. DEN SÆDVANLIGE LEVERINGSTID ER TRE TIL FEM HVERDAGE FRA TIDSPUNKTET FOR AFSENDELSE AF ORDREBEKRÆFTELSEN. VI HÆVER FØRST DINE PENGE NÅR VAREN HAR FORLADT VORES LAGER. 
BEMÆRK AT VED CLICK AND COLLECT ORDRER KAN DER I NOGLE FÅ TILFÆLDE OPSTÅ LÆNGERE LEVERINGSTID. BUTIKKEN SENDER BESKED, TIL OPLYSNINGERNE FRA FØLGESEDLEN, NÅR ORDREN ER KLAR TIL AFHENTNING.
IKKE-AFHENTEDE PAKKER EFTERSENDES IKKE UDEN KUNDENS TILSAGN.
VARER SOM ER KØBT SOM EN FORUDBESTILLING AFSENDES PÅ DET TIDSPUNKT DER FREMGÅR AF PRODUKTBESKRIVELSEN. ØVRIGE VARER PÅ ORDREN AFSENDES INDENFOR DEN NORMALE LEVERINGSFRIST PÅ 3-5 HVERDAGE.   
I JULEDAGENE OG I PERIODEN IMELLEM JUL OG NYTÅR KAN DER FORVENTES LÆNGERE LEVERINGSTID END NORMALT. SAMT RETURVARER SENDT I DENNE PERIODE FØRST FORVENTES HÅNDTERET EFTER NYTÅR.  
 1. FORTRYDELSESRET:
IFØLGE LOVGIVNINGEN OM DISTANCEAFTALER HAR DU RET TIL AT FORTRYDE DEN INDGÅEDE AFTALE I 30 DAGE.
RETURRET:
 • RETURRETTEN GÆLDER I 30 DAGE.
 • PERIODEN BEREGNES NORMALT FRA DATOEN FOR MODTAGELSE AF VAREN ELLER FØRSTE LEVERANCE.
 • DER KAN OGSÅ RETURNERES I ALLE BUTIKKER INDENFOR SAMME RETURNERINGSFRIST. VED RETURNERING I BUTIK SKAL FØLGESEDLEN MEDBRINGES, DA DENNE GÆLDER SOM BEVIS FOR KØBET, DETTE GÆLDER OGSÅ FOR VARER FÅET SOM GAVE. BUTIKKERNE KAN DOG AFVISE AT OMBYTTE UDSALGSVARER TIL KONTANTER. MAN KAN DOG ALTID FÅ UDSTEDT ET TILGODEBEVIS ELLER FÅ EN OMBYTNING. DER TILBAGEBETALES IKKE KONTANTER I BUTIKKERNE PÅ ORDRER BETALT MED VIABILL. 
REKLAMATIONSRET:
 • CREME FRAICHE TILBYDER 2 ÅRS REKLAMATIONSRET PÅ ALLE VARER. 
4.1 HVORDAN ANNULLERES AFTALEN?
 • VAREN(ERNE) SKAL RETURNERES TIL CREME FRAICHE FØR UDLØBET AF RETURRETSPERIODEN. RETURNERINGEN BETRAGTES SOM RETTIDIG, HVIS VAREN ER INDLEVERET TIL POSTFORSENDELSE ELLER EN ANDEN FORM FOR FORSENDELSESSERVICE, DER ER ANSVARLIG FOR FORSENDELSE AF VAREN TIL CREME FRAICHE, FØR UDLØBET AF RETURRETSPERIODEN. SOM BEVIS FOR RETTIDIG RETURNERING AF VAREN FORELÆGGES KVITTERING FOR INDLEVERING TIL FORSENDELSESSERVICE. 
 • VED RETURNERING AF VAREN(ERNE) BENYTTES VEDLAGTE RETURLABEL OG PAKKEN INDLEVERES TIL EN GLS PAKKESHOP. BRUG AF RETURLABEL KOSTER 39 KR, HVILKET VIL BLIVE MODREGNET KREDITERINGEN AF DE RETURNEREDE VARER. DER KAN OGSÅ BYTTES OG RETURNERES I ALLE CREME FRAICHE BUTIKKER. DOG GIVES PENGE IKKE RETUR PÅ UDSALGSVARER OG/ELLER RESTSALGSVARER. I FERIEPERIODEN OG PÅ ENKELTE HELLIGDAGE KAN DER FOREKOMME LÆNGERE HÅNDTERINGSTID PÅ RETURNERINGER. BUTIKKERNE KAN I SÆRLIGE TILFÆLDE AFVISE AT BYTTE WEBSHOP ORDRER, HVIS DISSE OMHANDLER ET ELLER FLERE PRODUKTER SOM KUN ER TILDELT WEBSHOPPEN OG INGEN BUTIKKER HAR PÅ LAGER. HER SKAL EVT RETURNERING FOREGÅ IGENNEM WWW.CREMEFRAICHE.DK 
  OBS! GRUNDET DEN NUVÆRENDE SITUATION VEDR. COVID-19 I LANDET SKAL DER FORVENTES LÆNGERE HÅNDTERING AF RETURVARER!!!
 • HVIS CREME FRAICHE IFØLGE KONTRAKTEN HAR FORETAGET ERSTATNINGSLEVERING PÅ GRUND AF, AT DEN PÅGÆLDENDE VARE IKKE KUNNE LEVERES SOM FORUDSAT, SKAL CREME FRAICHE DÆKKE UDGIFTERNE TIL RETURNERING AF VARERNE. I TILFÆLDE AF REKLAMATIONER DÆKKER CREME FRAICHE OMKOSTNINGER TIL RETURFORSENDELSE.
 • VARER RETURNERES TIL CREME FRAICHE PÅ FØLGENDE ADRESSE:
CREME FRAICHE 
HOLSTEBROVEJ 1-3, 7490 AULUM
DER ER OGSÅ MULIGHED FOR AT HÅNDHÆVE FORTRYDELSESRETTEN VED AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN ELLER UNDLADE AT AFHENTE DEN I PAKKESHOP.

 

4.2 BETINGELSER FOR UDTRÆDEN AF AFTALEN
DET ER EN GENEREL BETINGELSE FOR ANNULLERING AF AFTALEN, AT VAREN RETURNERES I SAMME STAND OG MÆNGDE SOM VED LEVERING.
DET FORHOLD, AT DEN ERHVERVSDRIVENDE HAR LEVERET VAREN HELT ELLER DELVIS, BEGRÆNSER IKKE DERES FORTRYDELSESRET, MEDMINDRE DE HAR GIVET SAMTYKKE TIL, AT FREMSTILLINGEN AF VAREN KUNNE PÅBEGYNDES PÅ ET NÆRMERE BESTEMT TIDSPUNKT INDEN FORTRYDELSESFRISTENS UDLØB. I SÅ FALD GÆLDER FORTRYDELSESRETTEN KUN INDTIL DETTE TIDSPUNKT.

 

 1. MEDDELELSE VED FEJLAGTIGE VARER
I TILFÆLDE AF FEJL OG MANGLER VED EN MODTAGEN VARE SKAL CREME FRAICHE MEDDELES HEROM INDEN FOR EN RIMELIG TIDSFRIST. MEDDELELSE OM FEJL OG MANGLER I FORBINDELSE MED ET KØB KAN UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER FREMSÆTTES SENERE END TO ÅR FRA KØBSDATO.
I TILFÆLDE HVOR INDPAKNINGEN ER SVÆRT BESKADIGET, SKAL MODTAGELSE NÆGTES SÅ PROCEDUREN VEDRØRENDE EVT. ERSTATNING FRA LEVERANDØREN BLIVER KORREKT. OVERHOLDES DETTE IKKE KAN CREME FRAICHE IKKE GARANTERE AT TAB FOR KUNDEN ERSTATTES. 
 1. BETALINGSMULIGHEDER:
DU KAN ANVENDE VISA/DANKORT, INTERNATIONALE BETALINGSKORT SAMT MOBILE PAY OG VIABILL.
BELØB RESERVERES PÅ DIT DEBETKORT.
NÅR DU BRUGER ET DEBETKORT TIL RESERVATION PÅ CREMEFRAICHE.DK, VIL DU INDEN FOR NOGLE FÅ DAGE SE, AT BELØBET FOR DIT KØB ER BLEVET TRUKKET PÅ DIN BANKKONTO. DIN BANK RESERVERER FAKTISK KUN DETTE BELØB, INDTIL CREME FRAICHE AFSLUTTER DIN BETALING, HVOREFTER BELØBET REELT VIL BLIVE TRUKKET PÅ DIN KONTO. DETTE KAN TAGE OP TIL 30 DAGE. I DENNE PERIODE KAN DET RESERVEREDE BELØB BLIVE BLOKERET: DET KAN IKKE ANVENDES TIL ANDRE KØB.
CREME FRAICHE HAR INGEN KONTROL OVER DENNE PROCEDURE. HVIS DU ØNSKER DET, KAN DU KONTAKTE DIN BANK OG ANMODE OM, AT DET RESERVEREDE BELØB FRIGIVES. CREME FRAICHE HÆVER IKKE PENGE FRA DIN KONTO FØR VAREN HAR FORLADT VORES LAGER. 
 1. ANSVAR:
CREME FRAICHE ER IKKE ANSVARLIG FOR FORSINKELSER ELLER MANGLENDE AFTALEOPFYLDELSE PÅ GRUND AF FORCE MAJEURE. SÅ LÆNGE EN FORCE MAJEURE SITUATION FORELIGGER, ER CREME FRAICHE FRITAGET FOR OPFYLDELSE AF SINE FORPLIGTELSER.
CREME FRAICHE’S ERSTATNINGSANSVAR VED ALLE ERSTATNINGSKRAV, HERUNDER SKADESERSTATNING, UNDTAGET I TILFÆLDE AF RETSSTRIDIGE FORMÅL ELLER GROV FORSØMMELIGHED, OG I TILLÆG TIL OVENSTÅENDE, ER BEGRÆNSET TIL ET BELØB SVARENDE TIL PRISEN PÅ DEN VARE, SOM KUNDEN HAR KØBT, OG SOM TVISTEN OMHANDLER. OVENSTÅENDE BELØBSMÆSSIGE BEGRÆNSNING VIL VÆRE GÆLDENDE UANSET BEGRUNDELSEN FOR TVISTEN OG OMFATTER ALLE ERSTATNINGSKRAV BASERET PÅ FORSØMMELSE, OBJEKTIVT ANSVAR, GARANTIBRUD, BØDER, KONVENTIONALBOD OG/ELLER BOD.
CREME FRAICHE PÅTAGER SIG PRODUKTANSVAR OVER FOR FORBRUGERNE IFØLGE GÆLDENDE LOVGIVNING OG UDEN BEGRÆNSNING.
VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF HJEMMESIDEN
HJEMMESIDEN EJES OG DRIVES AF CREME FRAICHE APS, HOLSTEBROVEJ 1-3, 7490 AULUM. LOGO ER OPHAVSRETSBESKYTTET OG MÅ KUN BENYTTES MED TILLADELSE FRA CREME FRAICHE APS.
INDHOLDET PÅ HJEMMESIDEN SÅSOM TEKST, GRAFIK, IKONER, BILLEDER, VIDEOER, LYDFILER OG SOFTWARE EJES AF CREME FRAICHE ELLER DERES TILKNYTTEDE PARTNERE ELLER SELSKABER. DOWNLOAD AF INDHOLD FRA HJEMMESIDEN ER KUN TILLADT TIL PERSONLIGT OG IKKE-KOMMERCIELT BRUG OG UNDER FORUDSÆTNING AF OVERHOLDELSE AF OPHAVSRETTEN. DET ER IKKE TILLADT AT KOPIERE, DISTRIBUERE ELLER GENUDGIVE INDHOLD FRA HJEMMESIDEN TIL OFFENTLIGT ELLER KOMMERCIELT BRUG ELLER PÅ ANDEN MÅDE BRUGE DET OPHAVSRETSBESKYTTEDE INDHOLD UDEN TILLADELSE FRA CREME FRAICHE.
CREME FRAICHE YDER INGEN GARANTI FOR NØJAGTIGHEDEN AF OPLYSNINGERNE PÅ HJEMMESIDEN. VI KAN IMIDLERTID ALTID KONTAKTES VEDRØRENDE UKORREKTE OPLYSNINGER PÅ HJEMMESIDEN. CREME FRAICHE APS FORBEHOLDER SIG RET TIL AT ÆNDRE INDHOLDET PÅ HJEMMESIDEN TIL ENHVER TID UDEN FORUDGÅENDE VARSEL.
HVIS HJEMMESIDEN INDEHOLDER LINKS TIL TREDJEPARTSSIDER, YDER CREME FRAICHE INGEN GARANTI FOR INDHOLDET PÅ SÅDANNE TREDJEPARTSSIDER. LINKENE STILLES TIL RÅDIGHED SOM EN SERVICE TIL BRUGERNE, OG BESØG PÅ DE LINKEDE TREDJEPARTSSIDER SKER PÅ BRUGERENS EGET ANSVAR.
BETINGELSER FOR AT KOMMENTERE PÅ FACEBOOK
BETINGELSERNE FOR AT KOMMENTERE HAR TIL FORMÅL AT BESKYTTE BRUGERE MOD UVENLIG, FORNÆRMENDE ELLER MISBRUGENDE ANVENDELSE AF KOMMENTAR-FUNKTIONEN. LÆS DEM VENLIGST GRUNDIGT.
VED AT BENYTTE KOMMENTAR-FUNKTIONEN, ACCEPTERER DU BETINGELSER FOR AT KOMMENTERE. CREME FRAICHE FORBEHOLDER SIG RETTEN TIL, EFTER EGET SKØN, TIL HVER EN TID OG UANSET ÅRSAG, AT FJERNE KOMMENTARER.
 • DU SKAL VÆRE FYLDT 18 ÅR FOR AT BENYTTE KOMMENTAR-FUNKTIONEN
 • DU MÅ IKKE BENYTTE KOMMENTAR-FUNKTIONEN TIL PÅ NOGEN MÅDE AT VISE ULOVLIGT, BEDRAGERISK, RESPEKTLØST, PORNOGRAFISK, RACISTISK ELLER PÅ ANDEN MÅDE STØDENDE, ÆREKRÆNKENDE, TRUENDE, FORNÆRMENDE ELLER UANSTÆNDIGT INDHOLD ELLER INDHOLD I STRID MED EVT. AFTALER/PLIGTER OM FORTROLIGHED, INKLUSIVE MEN IKKE BEGRÆNSET TIL:
– AT SPAMME KOMMENTAR-FUNKTIONEN ELLER BRUGERE, DER BENYTTER KOMMENTAR-FUNKTIONEN
– AT UDGIVE SIG FOR ANDRE BRUGERE UANSET OM DE ER VENNER, FAMILIEMEDLEMMER, BERØMTHEDER, MODERATORER, CREME FRAICHE-REDAKTØRER, CREME FRAICHE-MEDARBEJDERE ELLER ANDRE BRUGERE AF KOMMENTAR-FUNKTIONEN.
– AT BENYTTE KOMMENTAR-FUNKTIONEN TIL KOMMERCIEL FORTJENESTE, INKLUSIVE AT VISE REKLAMER ELLER ANDRE FORSØG PÅ AT GENERERE OMSÆTNING FRA ANDRE BRUGERE AF KOMMENTAR-FUNKTIONEN
 • ALLE KOMMENTARER ER UDTRYK FOR BRUGERNES EGNE MENINGER OG HOLDNINGER OG CREME FRAICHE ER IKKE ANSVARLIG HERFOR.
 • KOMMENTARER BESTÅR AF INFORMATIONER, SOM SLÅS OP AF TREDJEPARTER. SOM RESULTAT AF DETTE, PÅTAGER CREME FRAICHE SIG INTET ANSVAR I FORBINDELSE MED NØJAGTIGHEDEN ELLER SANDHEDEN AF ANBEFALINGER, INFORMATIONER ELLER DATA OPSLÅET ONLINE. CREME FRAICHE PÅTAGER SIG LIGELEDES INTET ANSVAR FOR DE KONSEKVENSER, DER MÅTTE OPSTÅ VED AT FØLGE SÅDANNE ANBEFALINGER ELLER INFORMATIONER.
 • HVIS DU IKKE OVERHOLDER BETINGELSER FOR AT KOMMENTERE, FORBEHOLDER CREME FRAICHE SIG RETTEN TIL, EFTER EGET SKØN, AT EKSKLUDERE DIG FRA AT BENYTTE KOMMENTAR-FUNKTIONEN (ENTEN MIDLERTIDIGT ELLER PERMANENT) AFHÆNGIGT AF OVERTRÆDELSENS KARAKTER.
GENERELLE OPLYSNINGER:

 

Firenze IS/Creme Fraiche IS,Holstebrovej 1-3 7490 Aulum CVR:43682490 E-mail:webshop@cremefraiche.dk