Tak for dit køb hos Creme Fraiche!

Vi håber, at du bliver glad for dine varer og at alt er, som det skal være.

Afhentning af varer i butik! (Click and collect)

Hvis du har bestilt din ordre med Click and Collect som gratis fragttype, sender vi varen direkte til den valgte Creme Fraiche butik. Herfra er det butikken som kontakter kunden via SMS når pakken er klar til afhentning.

Der kan derfor være en smule længere levering på denne type ordrer, da de er afhængige af hvornår butikkern igen bestiller varer på hovedlageret.  

Returregler for webshoppen:

Hvis du ønsker at returnere din ordre købt via cremefraiche.dk, har vi vedlagt en returseddel sammen med din følgeseddel i din pakke. Brug af denne returlabel koster DKK 49,- hvilket vil blive modregnet krediteringen af de returnerede varer. Du er altid velkommen til at bruge en anden fragttype til din returnering. 

Vi ombytter desværre ikke til anden vare på webshoppen.

Hvis du returnerer, bedes retursedlen være udfyldt med navn og ordrenummer.
Ordrenummer fremgår på din følgeseddel umiddelbart under vores logo og starter med WEB-

Sørg for at udfylde din returseddel omhyggeligt og med blokbogstaver, så der ikke forekommer fejl.

Det er ikke muligt, at returnere og ombytte sine varer til en ny bestilling. Ønsker du nye varer, der ikke forekommer på din originale ordre, vil du få pengene retur og bedes selv placere en ny ordre.

Dine konto-informationer er ikke relevante da en evt. tilbageførsel af penge altid vil blive sendt til den konto, som ordren blev betalt med.

Desuden har du altid 14 dages fuld returret på varer købt online via cremefraiche.dk. Vær dog opmærksom på, at returvarer altid skal være pakket i original emballage samt være 100% intakte & salgsklare.

I tilfælde hvor indpakningen er svært beskadiget, skal modtagelse af pakken nægtes, så proceduren vedrørende evt. erstatning fra leverandøren bliver korrekt. Overholdes dette ikke, kan Creme Fraiche ikke garantere at tab for kunden erstattes.

NB: Der er i sagens natur beregnet længere levering på forudbestillinger, men du kan til enhver tid fortryde dit køb i 14 dage fra modtagelsen ligesom enhver anden webordre.

OBS: Varer købt online skal returneres til webshoppen. 

Bytte- og returregler for butikkerne:

I butikkerne har du 14 dages fuld returret ved fremvisning af bon og med returnering af 100% intakte & salgsklare varer. Her har du mulighed for at bytte til en anden størrelse, anden vare, få et tilgodebevis eller få pengene retur.

Ved returnering af udsalgsvarer gives pengene ikke retur, men varerne kan byttes til andre varer, eller du kan få udstedt et tilgodebevis.

Din bon er dit købsbevis, så har du mistet din bon, kan butikkerne ikke returnere.

Med hensyn til julegaver købt i en butik kan pengene fåes retur inden for 14 dage efter købsdato. Overskrides denne dato, kan varen ikke ombyttes til kontanter, men varen kan byttes til anden vare, eller du kan få udstedt et tilgodebevis. 

Find butikken nærmest dig her:

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål, kan vi kontaktes telefonisk mandag-fredag fra kl. 10.00-14.00 på: 26437981
Mail: webshop@cremefraiche.dk